Waves Festival Neushoorn met Fenderwerf / SKVR / Weima vd Werf

Vrijdag 5 januari

Waves Festival Neushoorn met Fenderwerf / SKVR / Weima vd Werf

Duik in de tijdloze klanken van rock 'n roll op vrijdag 23 februari tijdens Waves Music Night in Neushoorn! Het café wordt dit jaar voor het eerst opgeschud door de bevlogen 50-jarige zanger/gitarist Fenderwerf, die het event tot leven brengt met een unieke mix van poprock, blues en soul. Ondersteund door de symfonische rock van SKVR belooft deze avond een meeslepende reis door "50 Years of Rock 'n Roll" te worden. SKVR is tevens de begeleidingsband van Fenderwerf. Dit geheel wordt aangevuld met gitaar duo Weima & van der Werf.  

Fenderwerf
Anno van der Werf, beter bekend als Fenderwerf, afkomstig uit Hurdegaryp en met maar liefst zevenentwintig jaar ervaring, heeft hij samen met het dynamische duo Weima & van der Werf de muzikale wereld doen daveren. Deze keer brengt hij eigen werk van zijn soloalbum en gloednieuwe Friese soul blues-nummers tot leven. Geïnspireerd door een onstuimig brein met een "Vreet mij maar op" credo, lacht hij om de blues en floreert hij graag in het schijnwerper licht van de Friese popscene. Fenderwerf heeft al twee albums op zijn naam staan, waaronder het veel gespeelde "Come into my house" onder zijn eigen naam Anno van der Werf, doorspekt met Friese soulklanken.

SKVR
SKVR, geboren in 2014 maar pas echt tot bloei gekomen in 2017, toen de band het perfecte geluid en de beste nummers vond om zichzelf te onthullen. Het resultaat is een geluid doordrenkt van jeugdige muziek, maar met een eigentijdse uitvoering die rock opnieuw definieert. Verwacht geen standaard harde rock, maar grensverleggende composities die ook doorklinken in krachtige power ballads, waar Jos Harteveld met zijn indrukwekkende, veelzijdige stem zijn ziel blootlegt.

Weima & van der Werf
Met maar liefst honderdtwintig optredens op feesten en partijen zijn ze een vertrouwd gezicht geworden. Kritisch over hun muziek, schuwen ze geen enkel podium. Of het nu een intieme huiskamer is, een gezellige kroeg, een bruisend straatfestival of een grootschalig event, deze veelzijdige band past overal!

Zaal: NH Café

© Copyright 2024 - Fenderwerf