Gratis CD + Drietalig concert op donderdag avond bij u thuis of dorpshuis ? 

Woensdag 20 maart

Gratis CD + Drietalig concert op donderdag avond bij u thuis of dorpshuis ? 

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een solo CD Come into my house gemaakt. 

Cd Presentatie en 50 jaar geworden 

De presentatie van de CD Come into my house heb ik groots in Neushoorn gebracht in Leeuwarden onder de noemer Waves festival van 23 februari 2024 jongst leden met de band SKVR samen. Ik vierde tevens mijn 50e verjaardag (50 years of rock ’n roll) in Neushoorn Leeuwarden al was dat op 5 oktober 2023 al het geval. 

Nieuwe/ oude CD Come into my house met bekende muzikanten

Mijn CD Come in to my house 1000 keer opnieuw laten drukken. Deze mooie muziek is opgenomen in Jellum achter café Jonker Sikke met top muzikanten uit Friesland. Remko van der Haring (el. gitaar), Ruben Mulder (Hammond/piano), Jan van Olffen bassist bij Soldaat van Oranje (Bas) Fokke de Jong uit Normaal, de nije Kast en King of the world (Drums), The Bombitas (backing vocals) van Herman Brood) en Gus Genser (backing vocals) 10 jaar drummer bij Brood,Hubert Heeringa (viool en mondharp). Michiel Hoogenboezem (Producties Ten sharp, De Dijk, Mick Jagger) heeft alles keurig gemixt en alles is vervolgens gemasterd bij Sander van der heide (o.a. Marco Borsato cd’s). Een ambitieuze CD is dit en deze wil ik graag met jullie delen. 

Gezocht huiskamer dorpshuis/ kerkjes concerten:

Ik zoek Huiskamer/dorpshuis concerten op donderdagavonden. Theater tijden tussen 20.00 en 22.00 uur. Op donderdag avond? Voor heel veel mensen al het begin van het weekend en deze muzikant heeft dan tijd voor concerten met een eigen werk concept. In het weekend zelf ben ik vaak op pad met mijn duo Weima & van der Werf. 

Ik vraag eigenlijk jullie om zo’n 20 á 30 mensen per keer te herbergen. Meer mensen mag altijd en beschouw de huiskamer in de breedste zin van het woord. Een klein zaaltje in een dorpshuis kan bijvoorbeeld ook. Daar kunnen vaak meer mensen zijn. Alles is welkom. Ik heb installatie tot 200 mensen. 

Productie deal plan 

Iedere bezoeker betaalt 15 euro entree door de organisatie (jullie) te innen.  

De verdeling is als volgt. Fenderwerf 10 euro per bezoeker. Iedereen krijgt daarvoor een gratis cd en krijgt en een solo theater concert van 2 keer 40 minuten.

5 euro per persoon is voor de organisatie (jullie). De organisatie zorgt ook voor de entree gelden. Na afloop van het concert stuur ik u van de recette een factuur. Ik handel hierbij in goed vertrouwen. Dat vertrouwde en eerlijkheid zit in mijn systeem. Er is geen financieel risico in aangezien Fenderwerf met de organisatie samen op recette basis organiseert. Humor en liefde voor cultuur staat voorop. Het is mijn leven geworden. 

 

De solo show 3 talig: Come into my house tour  

Ik speel de CD uiteraard en vul dat aan met nieuwe Friese liedjes die ik 1 maart 2025 weer presenteer in Neushoorn met de band SKVR. Ook speel ik enkele stukken van mijn oude theatershow Zielskreet. Die zijn Nederlandstalig. Het is een drietalig gebeuren met eigen gemaakte teksten over de liefde en hoe je soms met jezelf kan worstelen in het leven met jezelf. Herkenbaar en serieuze humor. Speel met een eigen installatie. Ik zing en speel gitaar. Een liedjes maker met een eigen verhaal. 

Nieuwe Website

Nieuwe Website: www.fenderwerf.nl. Hier staat ook mijn muziek al op onder kopje muziek. 

Lijkt dit drietalige concert je wat? Dan wil ik graag bij je komen spelen. Ik ben enthousiast, eerlijk en sympathiek en maak muziek. Ik wil de mensen graag komen vermaken. Bel Anno van der Werf 0621665040 of mail mij annovanderwerf@hotmail.com

 

  

 

 

 

 

© Copyright 2024 - Fenderwerf